De ce noi ?!

Home / De ce noi ?!

O firmă de contabilitate va prelua toate responsabilitățile cu privire la activitatea contabilă, lăsându-vă posibilitatea de a vă concentra eforturile în vederea realizării altor activități aferente eficientizării afacerii dumneavoastră.

Firma noastră de contabilitate acumulează experiență din numeroasele probleme cu care se confruntă pentru fiecare client în parte şi o pune în slujba dumneavoastră.

Avantajele angajării unei firme de contabilitate

  1. Firma de contabilitate este la curent cu noutățile legislative pe probleme specifice
  2. Lucrează alături de dumneavoastră pentru crearea unei relații de afaceri care va conduce la creșterea profitului pe care îl înregistrează compania dumneavoastră.
  3. Clienții sunt acoperiți de răspunderea contractuală
  4. Costurile serviciilor noastre pot fi cu până la 50% mai mici decât costurile efectuării evidenței contabile la sediul societății
  5. Degrevându-vă de exercitarea activității financiar-contabile, depunerea multiplelor declarații şi raportări locale, câştigați timp şi vă puteți concentra eforturile în vederea realizării propriilor obiective
  6. Puteți beneficia de serviciile noastre chiar şi pe perioade limitate de timp fără a vă lovi de complicațiile unui contract individual de muncă
  7. Posibilitatea realizării unui management de calitate.O firmă de contabilitate vă poate oferi servicii de analiză financiară și contabilă, în urma cărora veți putea măsura rezultatele obținute până în prezent de către compania dumneavoastră.O contabilitate eficientă vă va fi de ajutor în eliminarea deciziilor luate pe baza unor dovezi neconcludente sau pe baza presupunerilor.
  8. Posibilitatea atragerii unor resurse de capital externe. Prin întocmirea rapoartelor contabile compania dumneavoastră va fi în măsură să negocieze contractarea unor credite externe de la bani sau alți investitori.O contabilitate bine întocmită vă va oferi credibilitate în fața acestor parteneri de afaceri.
  9. Menținerea unui nivel de eficiență comparabil cu al concurenței. O firmă de contabilitate este la curent cu toate noutățile legislative pe probleme specifice. Colaborând cu o firmă de contabilitate veți putea fi mai bine informat, mai eficient și mai puternic decât concurența.
  10. Un suport mai bun pentru plata impozitelor și taxelor. Impozitele și taxele datorate administrației locale sau altor instituții publice se pot dovedi a fi o adevarată problemă atât din punct de vedere al calculării, cât și al înregistrării contabile.